Guatemala

Acatenango

Ország: Guatemala
Régió: Acatenango
Farm: Chalabal Estrella / El General
Fajta: Arabica - Catimor, Catuai, Typica
Magasság: 1750-1950 méter
Termesztés: árnyékban
Betakarítási időszak: december-március
Feldolgozási eljárás: vizes
Szárítás: napon

Guatemala egyik legmagasabban (1300-2000m) fekvő vidéke, Acatenango. Meleg száraz klímával és tápanyagban gazdag, vulkanikus talajjal rendelkezik. Az itt termő kávék rendszerint magas savtartalmúak és nagyon komplex ízvilágúak. Szakértők szerint a Bourbon volt az első Guatemalában telepített kávéváltozat. Ez ma már a legismertebb arabica fajták közé tartozik a szintén itt termett Catuai és a Pacara társaságában.

Megrendelés
Pörkölés
közepes
sötét
Kiszerelés
250
1000
Darálás
szemes
eszpresszó
kotyogós
filter
Mennyiség
db
Ár

1013 Budapest, Krisztina krt. 34.
Telefon: +3630 6007829
H-P: 8:00-20:00,
SZ-V: 10:00-18:00

A valóban jó kávé